Kylling-sandwich

Skrevet av Anne Siri fredag 14. januar 2011 • 1 kommentar

Det er lite som slår en skikkelig kylling-sandwich til lunsj. Og det er få ting som passer bedre til kylling enn bacon. Her har vi laget en lavkarbo-variant, men mulighetene er uendelige.

Denne retten krever nesten garantert kniv og gaffel, med mindre du deler kyllingfileten og baconet opp i små biter før anretning.. Vi gjorde det ikke, og det ble skikkelig mye klin å spise, og kjempegodt!

Kylling-sandwich

Du trenger:

  • 1 bunn til aubergizza, i to deler
  • (Hjemmelaget) majones eller rømmedressing
  • Salat (frisé, ekeblad eller en annen du liker godt)
  • 1 kyllingfilé
  • 2 biter bacon, stekt
  • Cherrytomater
  • Revet parmesan
  • Nykvernet pepper

Slik gjør du:

  • Lag en aubergizza-bunn, del den i to (enten før eller etter steking)

Sandwich-bunn

  • Stek kyllingfileten godt i smør, ha på litt salt og pepper
  • Smør på majones eller rømmedressing på begge deler av sandwich-bunnen
  • Ha på salat, tomat, kylling, stekt bacon, parmesan og nykvernet pepper på den nederste delen
  • Forsøk å stable den andre sandwich-bunnen på toppen
Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

En kommentar

 

© 2010-2017 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo