Dette er en veldig enkel hverdagsmiddag, som vi spiser regelmessig i ulike varianter.
Vi glemte å ta bilde etter maten var ferdig, vi var visst veldig sultne..
Du trenger:
- Kyllingfileter
- Grønnsaker (her med broccoli, kantarell, erter, løk og paprika)
- Smør
- Krydder
Slik gjør du:
- Ha grønnsaker og noen smørklatter i en langpanne.
- Er grønnsakene i store biter, evt grønnsaker som tar litt tid å bli møre, sett de inn i ovnen i ca. 20 minutter på 200 grader
- Legg kyllingfiletene på toppen av grønnsakene, med hver sin smørklatt (eventuelt skive, som her)
- Det egner seg også godt med litt ost eller bacon på toppen
- Ha over urter, krydder, salt og pepper eller lignende etter ønske
- Sett inn i ovnen igjen, la det stå inne ca. 25 minutter
- Sjekk at kyllingen er gjennomstekt
- Servér!
Etiketter: Kylling, Middag, Oppskrift
Magne D. Antonsen
23. februar 2012 17.17
Bra blogg, Anne Siri!
Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg