Kylling i form

Skrevet av Anne Siri torsdag 23. februar 2012 • 5 kommentarer

Dette er en veldig enkel hverdagsmiddag, som vi spiser regelmessig i ulike varianter.
Kyllingform
Vi glemte å ta bilde etter maten var ferdig, vi var visst veldig sultne..

Du trenger:

  • Kyllingfileter
  • Grønnsaker (her med broccoli, kantarell, erter, løk og paprika)
  • Smør
  • Krydder

Slik gjør du:

  • Ha grønnsaker og noen smørklatter i en langpanne.
  • Er grønnsakene i store biter, evt grønnsaker som tar litt tid å bli møre, sett de inn i ovnen i ca. 20 minutter på 200 grader
  • Legg kyllingfiletene på toppen av grønnsakene, med hver sin smørklatt (eventuelt skive, som her)
  • Det egner seg også godt med litt ost eller bacon på toppen
  • Ha over urter, krydder, salt og pepper eller lignende etter ønske
  • Sett inn i ovnen igjen, la det stå inne ca. 25 minutter
  • Sjekk at kyllingen er gjennomstekt
  • Servér!

 

Etiketter: , ,

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

5 kommentarer

  1. Bra blogg, Anne Siri!

    Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg

  2. Denne retten prøvde vi og den var rå god! Takk for oppskriften!

  3. Dette så godt ut! Hvilke urter og krydder brukte du?

  4. Magne og Maria: takk for det!

    Lisa: vi har ofte litt diverse urter i fryseren, rester etter urteplanter kjøpt på butikken, når vi ikke får brukt opp alt med det samme. Her tror jeg vi har en miks av persille og estragon, sammen med salt og pepper. Tror også timian ville gjort seg godt i denne!

  5. Så smart! Jeg har pleid å gjøre det samme med fiskefiléter, men har ikke tenkt så langt at det selvsagt kan gjøres med kylling også…

 

© 2010-2017 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo