Blåbærlikør

Skrevet av Martin mandag 12. september 2011 • Comments Off on Blåbærlikør

Du har akkurat fått oppskriften på plommelikør. Hvorfor nøye seg med bare plommer, når naturen har så mange andre fine bær å by på? Her får du oppskriften på blåbærlikør.

Blåbærlikør

Du trenger:

  • Nok blåbær til å fylle et (lite) norgesglass
  • Sukker
  • 60 % sprit

Du gjør som følger:

  • Hell blåbær i norgesglasset til det er fullt
  • Hell over sprit til det er fullt
  • Skru igjen lokket og la glasset stå i fire uker
  • Etter fire uker siler du av likøren og har den på et stort norgesglass
  • Tilsett sukker, omlag 3,5 desiliter per liter likør
  • La likøren stå i tre måneder

Nytes til jul.

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

Stengt for kommentarer.

 

© 2010-2017 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo