Morten Schakenda

Skrevet av Martin fredag 8. april 2011 • 1 kommentar

Trodde du at et brød var et brød? Da må du tro om igjen. Denne boken viser deg hvordan man baker perfekte brød.

Morten Schakenda

Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom, som boken egentlig heter, er obligatorisk når man skal bake. Der en tradisjonell bok gir deg en bunke oppskrifter, forteller bakemester på Bakeriet i Lom, Morten Schakenda, oss hvorfor vi gjør som vi gjør, tradisjonene som ligger bak, hva som skjer med ingrediensene når vi baker og hvorfor og hvordan vi skaffer oss ferske råvarer for baking.

Denne boken alene er årsaken til at vi hos oss nå baker brød med surdeig. Oppskriftene er tidkrevende men enkle, og tar du deg bryet med å vente på all hevingen, er du garantert en nydelig frokost.

Kjøpes på nett for 349,- kroner.

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

En kommentar

  1. […] følge Morten skal man bruke fersk mel når man baker. Imidlertid har de fleste hjemmehusholdninger et forbruk […]

 

© 2010-2017 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo