Cappuccino

Skrevet av Martin onsdag 29. september 2010 • Comments Off on Cappuccino

Melk og kaffe deler smaker nydelig hver for seg. Hvorfor ødelegge dem begge ved å blande dem?

Jeg tilhører en rase som ikke forstår hvorfor man blander meieriprodukter med kaffe. Ideen om at kaffe latte er trendy er intet annet enn et genialt markedsføringsresultat produsert av dem som ikke vil innse at de ikke liker kaffe.

Uansett har jeg innsett at cappuccino er blant de mer populære kaffebaserte drikkene som er å oppdrive, det samme med kaffe latte. Når vi har besøk blir jeg av og til spurt om jeg kan fikse en cappuccino. Det ærlige svaret er «nesten», all den tid jeg aldri får nok trening i å tilberede cappuccino.

Heldigvis finnes det mennesker som tar seg bryet med å vise oss hvordan. Akkurat som for espressofilmen har Intelligentsia laget en tilsvarende for cappuccino.

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

Stengt for kommentarer.

 

© 2010-2024 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo