Velkommen til Den late ku

Skrevet av Anne Siri og Martin torsdag 5. august 2010 • Comments Off on Velkommen til Den late ku

Vi vil med dette ønske deg velkommen til Den late ku! Den late ku er et nettsted om god mat og drikke, drevet av Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund, hvor vi blant annet vil skrive om kaffe, te, mat, restauranter, kaffebarer, bøker og andre temaer innen mat og drikke som opptar oss.

Slik holder du deg oppdatert

Du kan selvfølgelig å surfe innom hver dag. Skulle du derimot være mer bedagelig anlagt tilbyr Den late ku en RSS-kanal som du kan benytte for å holde deg oppdatert på nye artikler og en RSS-kanal for kommentarer til artiklene.

I tillegg har vi opprettet en egen side hvor vi omtaler alle nettjenestene hvor Den late ku er representert. Du kan følge Den late ku på:

Føl deg hjemme

Ingenting gleder oss mer enn å ha deg på besøk hos oss. Vi vil at du skal føle deg hjemme og setter stor pris på om du kommenterer det vi publiserer, enten det er artikler her på bloggen, bilder på Flickr, video på Vimeo eller rauting via Twitter.

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

Stengt for kommentarer.

 

© 2010-2024 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo