Personvern

Du som besøker denlateku.no skal kunne forvisse deg om at dine aktiviterer på nettstedet ikke blir overvåket, misbrukt eller brukt på en måte som er forenelig med normalt personvern. I denne anledning har vi utarbeidet en personvernpolitikk med informasjon om hva som logges.

Loggfiler

Som for alle andre webtjenere på internett vil all trafikk på denlateku.no logges til webtjenerens loggfiler. Webtjenerens loggfiler er private og offentliggjøres ikke til allmenheten eller tredjepart uten rettslig kjennelse. Loggfilene brukes til å aggregere data for anonymiserte statistikkformål. Statistikken blir ikke publisert på nettet.

Informasjonskapsler / Cookies

Dersom du velger å poste en kommentar til et innlegg lagres det tre informasjonskapsler på din maskin, dersom din nettleser aksepterer slike. Den ene lagrer ditt navn, den andre din e-postadresse og den tredje din URL, slik at nettleseren din automatisk fyller ut denne informasjonen neste gang du vil legge igjen en kommentar på bekkelund.net. Informasjonskapslene blir lagret på din maskin og sender ingen informasjon tredjepart. Informasjonskapslene benyttes ikke til andre formål enn det som er nevnt her.

Nettstedet benytter Google Analytics for å generere statistikk over besøkende, og det lagres en informasjonskapsel på din maskin til dette formålet.

Utover dette benyttes ingen informasjonskapsler på denlateku.no.

Din e-postadresse

Hvis du velger å poste en kommentar må du legge igjen din e-postadresse. Dette for at vi skal kunne kontakte deg vedrørende din kommentar, om nødvendig. Du kan obfuskere din e-postadresse om ønskelig, men den må være gjenkjennelig og ekte. Kommentarer hvor e-postadressen åpenbart er falsk blir slettet. Din e-postadresse vil ikke vises på denlateku.no eller deles ut til tredjepart uten rettslig kjennelse.

Har du spørsmål til personvernpolitikken kan du kontakte oss.

Takk for at du tok deg tid til å lese personvernpolitikken for denlateku.no.

 

© 2010-2024 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo