Ovnsbakte nakkekoteletter

Skrevet av Anne Siri mandag 5. september 2011 • 2 kommentarer

Nakkekoteletter er billig, enkel og ikke minst god mat. Alt de trenger er litt kjærlig tilberedning. Her er en variant med hvitløk og krydder.

Nakkekoteletter - før

Til 2 personer trenger du:

  • 2 nakkekoteletter
  • en god neve ferske krydderurter
  • mange fedd hvitløk, skrelt
  • salt og pepper
  • en god klatt smør

Slik gjør du:

  • Varm ovnen til ca. 200 grader
  • Hvis du har litt dårlig tid kan du raskt forhåndssteke kotelettene
  • Smør formen, ha i koteletter og ha over alt det andre
  • Sett inn i ovnen og la det stå i ca. en halvtime, avhengig av hvor godt stekt du vil ha kotelettene

Hele hvitløksfedd bakt i ovn blir saftige og får en nydelig og mild smak, så ikke vær redd for å slenge i en hel haug hvis du har!
Nakkekoteletter - etter

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

2 kommentarer