Ovnsbakte nakkekoteletter

Skrevet av Anne Siri mandag 5. september 2011 • 2 kommentarer

Nakkekoteletter er billig, enkel og ikke minst god mat. Alt de trenger er litt kjærlig tilberedning. Her er en variant med hvitløk og krydder.

Nakkekoteletter - før

Til 2 personer trenger du:

  • 2 nakkekoteletter
  • en god neve ferske krydderurter
  • mange fedd hvitløk, skrelt
  • salt og pepper
  • en god klatt smør

Slik gjør du:

  • Varm ovnen til ca. 200 grader
  • Hvis du har litt dårlig tid kan du raskt forhåndssteke kotelettene
  • Smør formen, ha i koteletter og ha over alt det andre
  • Sett inn i ovnen og la det stå i ca. en halvtime, avhengig av hvor godt stekt du vil ha kotelettene

Hele hvitløksfedd bakt i ovn blir saftige og får en nydelig og mild smak, så ikke vær redd for å slenge i en hel haug hvis du har!
Nakkekoteletter - etter

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

2 kommentarer

  1. Hei! Magne fra VG her. Nå har jeg lagt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, kanskje poster jeg det på Facebook http://www.facebook.com/lesernesvg og twitter http://twitter.com/lesernesvg også 🙂

  2. Å, nå ble jeg så glad, for jeg er veldlig glad i nakkekoteletter, men det blir liksom alltid det samme gamle *salt og pepper, slenger i panna*. Disse så nydelige ut! Takk 🙂

    Mvh Ida, Oslo.

 

© 2010-2017 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo