Tour de Fridge

Skrevet av Martin mandag 22. november 2010 • 4 kommentarer

Hører du til dem som har litt av alt i kjøleskapet? Gjerne litt rester og ingredienser du aldri fikk brukt opp? Her hjelper vi deg med å bli kvitt dem på fornuftig vis!

Hva gjør vi med den siste resten frossenerter fra ertestuingen vi lagde i forrige uke? Eller fløteskvetten etter samme ertestuing? Den nederste delen av gulosten er ikke særlig spennende! Ligger det ikke et par kyllingfilleter som trenger å spises opp snart?

Hjemme hos oss har vi et begrep vi kaller Tour de Fridge. Enkelt forklart består det i å raide kjøleskapet og fryseren for potensielle middagsingredienser, i stedet for å løpe ut og handle. Ikke bare er det penger å spare, det avler også frem mye spennende retter.

Kjøleskapet og fryseren er et skattkammer for deg som liker å lage mat uten å følge en oppskrift. Finn frem alle rester og alt du kan tenke deg å bli kvitt. Deretter plukker du ut det du tror passer sammen i en middagsrett. Resultatet kan bli noe i samme gate som det du ser her:

Kylling i form

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

4 kommentarer

  1. Det er værre med oss som har en, to eller tre ting som absolutt ikke passer sammen i kjøleskapet. Vi må bare ta til takke med det vi har.

    • Da har du vel strengt tatt ikke noe stort problem med å bli kvitt det som ligger i kjøleskapet heller, da? 🙂

  2. Det der hørtes veldig kjent ut. Og jeg tror vi har spist noe som ligner veldig for ikke så lenge siden.

  3. Tour de Fridge – arti navn. Dette er noe jeg liker å gjøre. Det å finne rester i kjøleskapet som er gode for seg selv og kombinere de på mange ulike spennende måter =)

 

© 2010-2022 Anne Siri Koksrud og Martin Bekkelund
OpphavsrettRSSKontakt

Facebook Twitter WordPress Flickr Vimeo