Tour de Fridge

Skrevet av Martin mandag 22. november 2010 • 4 kommentarer

Hører du til dem som har litt av alt i kjøleskapet? Gjerne litt rester og ingredienser du aldri fikk brukt opp? Her hjelper vi deg med å bli kvitt dem på fornuftig vis!

Hva gjør vi med den siste resten frossenerter fra ertestuingen vi lagde i forrige uke? Eller fløteskvetten etter samme ertestuing? Den nederste delen av gulosten er ikke særlig spennende! Ligger det ikke et par kyllingfilleter som trenger å spises opp snart?

Hjemme hos oss har vi et begrep vi kaller Tour de Fridge. Enkelt forklart består det i å raide kjøleskapet og fryseren for potensielle middagsingredienser, i stedet for å løpe ut og handle. Ikke bare er det penger å spare, det avler også frem mye spennende retter.

Kjøleskapet og fryseren er et skattkammer for deg som liker å lage mat uten å følge en oppskrift. Finn frem alle rester og alt du kan tenke deg å bli kvitt. Deretter plukker du ut det du tror passer sammen i en middagsrett. Resultatet kan bli noe i samme gate som det du ser her:

Kylling i form

Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook

4 kommentarer